Prijs condensatieketel


De prijs condensatieketel varieert verschillend en de samenstelling van deze prijs hangt onder andere af van de volgende factoren:

  • het vermogensbereik
  • de aard van de energiebron
  • het rendementslabel

Het rendement betekent de hoeveelheid energie die door de hoogrendementsketel omgezet wordt in nuttige warmte. Bij een percentage van 100 zal er dus geen bruikbare warmte verloren gaan.

Je moet de prijs condensatieketel en de aanschaf hiervan echt zien als een investering. Er zitten ook voordelen verbonden aan de aanschaf van een condensatieketel, want je kunt maar liefst 40% op je energierekening besparen. Daarnaast ontvang je nog vaak een eenmalige premie van je netbeheerder.

Vergelijk alle offertes voor de meest voordelige condensatieketel

Indien je benieuwd bent naar de kosten van een installatie, is het verstandig om meerdere offertes aan te vragen en deze met elkaar te vergelijken. En dit kun je eenvoudig doen op de website van Expert-Deal.be.

Het enige wat je hoeft te doen is je postcode invullen en je aangeven waarvoor je offertes aan wilt vragen. Daarna ontvang je meerdere offertes in je mailbox en kun je ze simpel met elkaar vergelijken.